Onze richtlijnen m.b.t. COVID-19 / Corona

COVID-19 beïnvloedt ons allemaal. De recente overheidsmaatregelen hebben grote gevolgen voor ons allemaal. We begrijpen dat dit ook zorgen kan meebrengen met betrekking tot het uitvoeren van klussen in en om het huis. Jullie gezondheid en die van ons is belangrijk voor ons. Maar uw klus moet het gewoon door kunnen. Bij ons kan dat wel als we allemaal rekening houden met geldende maatregelen.

Volg daarom, naast ons advies, allereerst de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid, het RIVM en andere autoriteiten op. We delen hieronder de meest relevante onderwerpen met betrekking tot het Coronavirus en ASB schildersbedrijf. We zullen deze inhoud blijven updaten als de situatie verandert of wanneer er nieuwe vragen zijn.

Beschikbaarheid

Ons bedrijf blijft beschikbaar voor zowel consumenten als vakmensen. Vakmensen werken veelal bij de consument thuis. Zij kunnen dit blijven doen. Dit is in lijn met het huidige overheidsbeleid.

Persoonlijke ontmoetingen

Tijdens persoonlijk ontmoetingen tussen vakmensen en consumenten vragen we altijd vooraf aan elkaar of een van beiden symptomen heeft (koorts, verkoudheid, hoest, keelpijn). Als een van jullie symptomen heeft, stellen we het bezoek uit.

Voor vakbedrijven: vertoont een van je werknemers symptomen (koorts, verkoudheid, hoest, keelpijn), bespreek eerst met ons of het verdere samenwerking op dit moment mogelijk is. Zo niet, zullen we zeker voor elke probleem passende oplossing vinden.

Volg tijdens de ontmoeting te allen tijde de algemene voorzorgsmaatregelen op om mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen. Was je handen regelmatig met water en zeep, schud geen handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, bewaar een afstand van minimaal 1,5 meter en gebruik papieren zakdoekjes.

Verder raden we je aan om de updates van het RIVM te volgen. Zij hebben een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen beschikbaar.